Warsztaty przeznaczone są dla kulinarnych miłośników, fanów kuchni francuskiej jak i osób pragnących poznać tą niezwykłą kuchnię. Osoby biorące udział w spotkaniu będą mogły nabyte umiejętności i wiedzę wykorzystać w domu na organizowanych spotkaniach, by zaskoczyć swoich gości kulinarnymi umiejętnościami. Uczestnicy sami będą przygotowywać dania na specjalnie przygotowanych stanowiskach pod okiem profesjonalnego prowadzącego - Constant-Michel Labarre, francuskiego mistrza kuchni. Każdy otrzyma certyfikat ukończenia oraz przepisy. Wszystkie przygotowane dania będą degustowane przez uczestników podczas warsztatów.
Organizator gwarantuje dostarczenie wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania potraw.
Informacje i zapisy: [email protected], 502 247 877, www.bocusedor.pl
Ilość uczestników: min. 8 osób – max. 12 osób
Czas trwania: ok. 4h
Koszt: 200 zł
Constant-Michel Labarre – francuski mistrz kuchni, juror na międzynarodowym konkursie kulinarnym Bocuse d’Or, juror na wielu konkursach gastronomicznych. organizator konkursu kulinarnego Bocuse d’Or – Team Poland, swoje doświadczenie zdobywał u renomowanych francuskich mistrzów kuchni, wieloletni doradca gastronomiczny i szkoleniowiec. Organizator profesjonalnych szkoleń, które miejsce mają w najbardziej prestiżowej szkole kulinarnej we Francji – Institut Paul Bocuse. Organizator imprez okolicznościowych i kursów savoir-vivre.
Jak przygotować się do rozmowy o pracę?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?