MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij miksować białka. Jak zaczną gęstnieć i robić się...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity mazurek bezowy. Przepis na mazurek wielkanocny, który zachwyca smakiem. Połączenie bezy, migdałów i kawy smakuje obłędnie

Mazurek bezowy z lukrem kawowym. Krok 2

Zacznij miksować białka. Jak zaczną gęstnieć i robić się białe wsypuj po łyżce cukru i miksuj na sztywną pianę.

Zobacz również

Kolejny przegląd filmowy w Wiązownicy-Kolonii. Klimatyczny seans w stodole (ZDJĘCIA)

Kolejny przegląd filmowy w Wiązownicy-Kolonii. Klimatyczny seans w stodole (ZDJĘCIA)

IX Dni Gizewiusza w ostródzkiej "Przystani z Kulturą"

NOWE
IX Dni Gizewiusza w ostródzkiej "Przystani z Kulturą"

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

HIT DNIA
Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania