MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przed podaniem spaghetti należy połączyć z parmezanem....
fot. Anna Daniluk

Tradycyjne spaghetti aglio e olio na sycący obiad. Poznaj przepis na klasyczne włoskie danie. Wystarczą trzy składniki

Spaghetti aglio e olio z parmezanem

Przed podaniem spaghetti należy połączyć z parmezanem. Smacznego!

Zobacz również

Drzwi Otwarte na uczelni w Szczawnie-Zdroju

Drzwi Otwarte na uczelni w Szczawnie-Zdroju

Pogoda im niestraszna. Siatkarki plażowe grają w centrum Krakowa

Pogoda im niestraszna. Siatkarki plażowe grają w centrum Krakowa

Polecamy

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Awaria aplikacji Facebooka – co się dzieje?

Awaria aplikacji Facebooka – co się dzieje?

Pulpety z przepisu babci podbiją każde serce. Do sosu trzeba dodać ważny składnik

HIT DNIA
Pulpety z przepisu babci podbiją każde serce. Do sosu trzeba dodać ważny składnik